La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Playing the Discovery Tours on Stadia

QUESTION:

Can I play the Discovery Tours on Stadia?

RÉPONSE:

Currently only Discovery Tour: Ancient Greece is available on Stadia, as part of Assassin’s Creed: Odyssey. For more information please visit the Stadia Store.

You can start playing Discovery Tour: Ancient Greece directly through Assassin’s Creed: Odyssey

Feel free to reach out if you have any additional questions.