L’FAQ che stai cercando di consultare non è ancora disponibile in lingua Italiana. In attesa della pubblicazione di questa, al momento,  sarai indirizzato alla versione inglese.

Minimum System Requirements for Myst III: Exile

To get the most out of Myst III: Exile, your PC or Mac should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements for PC

OS: Microsoft Windows 95/98/ME
Processor: 233MHz Pentium II or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB hard disk space
CD-ROM: 4X CD-ROM drive or faster
Display: 640x480 display, High Color (24 bit)
Video: Optional 8 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: Video and Sound cards compatible with DirextX 7 or higher
DirectX: DirectX 7 or higher

Minimum System Requirements for Mac

OS: MacOS 8.1 or higher
Processor: 233MHz G3 or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB Available Hard Disk Space
CD-ROM: 4X CD-ROM or faster
Display: 640x480 display, thousands of colors
Video: Optional 6 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: QuickTime 4 or higher