L’FAQ che stai cercando di consultare non è ancora disponibile in lingua Italiana. In attesa della pubblicazione di questa, al momento,  sarai indirizzato alla versione inglese.

How do I create a stand-alone or Dedicated server for Rogue Spear?

Unfortunately, this is not possible for Rogue Spear or Rainbow Six. The only possible ways of hosting Rogue Spear or Rainbow six is via Zone or Mplayer, or direct IP connections. Please refer to the manual for more help with setting up a multiplayer game.