L’FAQ che stai cercando di consultare non è ancora disponibile in lingua Italiana. In attesa della pubblicazione di questa, al momento,  sarai indirizzato alla versione inglese.

Supported Features for Heroes Over Europe

DOMANDA:

What are the Supported Features for Heroes Over Europe?

RISPOSTA:

Game Rating: T (Teen)
Number of Players: 1 (Online: 16)
Online: Broadband required
Required hard disk space: At least 51 MB
Video output: 720p
Peripherals Supported: Dual Shock 3 compatible, Sony Blue Tooth/USB headsets*
Playstation Network: Multiplayer, Leaderboards, Lobby/Matchmaking Messaging/Friend Invite In game, Voice Chat, Trophies

*Compatible with most Blue Tooth and USB wired Headsets. Some limitations apply