L’FAQ che stai cercando di consultare non è ancora disponibile in lingua Italiana. In attesa della pubblicazione di questa, al momento,  sarai indirizzato alla versione inglese.

System Requirements for Might and Magic Heroes VII

DOMANDA:

What are the system requirements for Might and Magic Heroes VII?

RISPOSTA:

Minimum requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 660 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)

Recommended requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6100 @ 3.3 GHz
RAM: 6 GB
Video card: NVidia GeForce GTX670 or AMD Radeon HD7870 (2048 MB VRAM)

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.