Problemen oplossen met compatibiliteit van EasyAntiChea

Als je vermoedt dat je compatibiliteitsproblemen ondervindt met de anti-cheat software, bezoek dan de ondersteuningswebsite van EasyAntiCheat.

Daar kun je elke Ubisoft game selecteren om door de beschikbare probleemoplossing te bladeren voor mogelijke compatibiliteitsconflicten, waaronder:

- Compatibiliteit van Anti-virus software
- Ondersteunde besturingssystemen
- Controle van de installatie en connectiviteit

Aarzel niet om contact op te nemen met EasyAntiCheat via de Contact Us optie als de problemen aanhouden.

Neem voor hulp met game specifieke vragen, contact met ons op!