Toegang krijgen tot extra inhoud en beloningen in Assassin's Creed Revelations

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Extra content is te vinden op verschillende plaatsen in Assassin's Creed Revelations.

Altair Robe, Armor of Brutus en Turkish Armor-outfits
Beschikbaar aan het begin van Sequence 2 .

• Open het in-game pauzemenu en selecteer Inventaris .
• Selecteer Outfits .
Je outfits worden hier ontgrendeld.

Vlad the Impaler missie voor één speler
Verkrijgbaar bij Sequence 3, Memory 10.
• Open de in-game map door op Select te drukken en zoek de verborgen tombe .
• Eenmaal in de verborgen tombe, zul je een boek lokaliseren en ermee omgaan dat een tweede verborgen tombe zal ontgrendelen.
• Lokaliseer en ren naar de tweede verborgen tombe om toegang te krijgen tot de missie.

Upgrade van munitiecapaciteit
De upgrade verhoogt je aantal kogels van 10 naar 12, en is beschikbaar aan het begin van Sequence 2.

• Open het pauzemenu in de game en selecteer Inventaris.
• Selecteer Benodigdheden.
• Selecteer Opsommingstekens.

The Lost Archive-inhoud
Beschikbaar via het hoofdmenuscherm.

Neem contact op als je vragen hebt!
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.