Toegang krijgen tot aanvullende inhoud en beloningen in Assassin's Creed Revelations

Extra content is te vinden op verschillende plaatsen in Assassin's Creed Revelations.

Altair Robe, Armor of Brutus en Turkish Armor-outfits
Beschikbaar aan het begin van Sequence 2 .

• Open het in-game pauzemenu en selecteer Inventaris .
• Selecteer Outfits .
Je outfits worden hier ontgrendeld.

Vlad the Impaler missie voor één speler
Verkrijgbaar bij Sequence 3, Memory 10.

• Open de in-game map door op Select te drukken en zoek de verborgen tombe .
• Eenmaal in de verborgen tombe, zul je een boek lokaliseren en ermee omgaan dat een tweede verborgen tombe zal ontgrendelen.
• Lokaliseer en ren naar de tweede verborgen tombe om toegang te krijgen tot de missie.

Upgrade van munitiecapaciteit
De upgrade verhoogt het aantal kogels van 10 naar 12 en is beschikbaar aan het begin van Sequence 2.

• Open het pauzemenu in de game en selecteer Inventaris.
• Selecteer Voorraden.
• Selecteer Kogels.

The Lost Archive-inhoud
Beschikbaar via het hoofdmenuscherm.

Neem contact op als je vragen hebt!