Welke Inhoud bezit ik

U kan controleren of u de eigenaar bent van een deel van de inhoud via de Premium Inhoud lijst in het hoofdmenu. Om dit te vinden:
- Via het Hoofdmenu, selecteer Premium Inhoud
main menu premium content selected

- Op het volgende scherm, kan je de inhoud bekijken die je al bezit of kan kopen (een prijskaartje betekent dat u het nog moet kopen)
Premium Content List

Merk op dat sommige stukken content moeten worden gedownload in het spel. Als er geen prijskaartje bijstaat , kunt u het selecteren en downloaden. In het andere geval, moet je de inhoud kopen voordat u in staat bent om het te vinden in het spel.

Bovendien moet bepaalde inhoud verder worden ontgrendeld door middel van gameplay: bepaalde opdrachten kunnen worden geselecteerd in de DedSec app pas na een bepaald aantal volgers wordt bereikt.

Als u eigenaar bent van de inhoud, maar kan het niet vinden in het spel, kan het zijn dat je verder moet spelen om deze te ontgrendelen.