Spelbestanden verifiëren in Ubisoft Connect PC

Als u problemen ondervindt met een game, kan het helpen om uw bestanden in Ubisoft Connect PC te verifiëren:

• Selecteer het tabblad Games.
• Markeer de tegel van het spel dat u wilt oplossen en selecteer het pijlpictogram rechtsonder.
• Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Selecteer Verifieer bestanden.
• Selecteer Herstellen als daarom wordt gevraagd. Ubisoft Connect herstelt vervolgens alle ontbrekende of beschadigde bestanden.