Spelbestanden verifiëren in de Ubsioft Connect Desktop-app

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Als u problemen ondervindt met een game, kan het helpen om uw bestanden in de Ubisoft Connect Desktop-app te verifiëren :

• Selecteer het tabblad Games .
• Markeer de tegel van het spel dat u wilt oplossen en selecteer het pijlpictogram rechtsonder.
• Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Selecteer Verifieer bestanden .
• Selecteer Herstellen als daarom wordt gevraagd. Ubisoft Connect herstelt vervolgens alle ontbrekende of beschadigde bestanden.
Laat het ons weten als je nog vragen hebt!
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.