Problemen met de connectiviteit van Ubisoft Connect oplossen

Om connectiviteitsproblemen met Ubisoft Connect op te lossen:

Ubisoft Connect-website
Raadpleeg dit toegewijde artikel als je niet kunt inloggen op de Ubisoft Connect-website voor meer informatie over problemen met je browser.

In-game functies
Volg de volgende stappen op als je niet kunt inloggen bij een in-game functie:

PC
• Installeer de nieuwste versie van de desktop-app van Ubisoft Connect.
• Start de desktop-app van Ubisoft Connect met beheerdersrechten.
• Controleer of de desktop-app van de Ubisoft Connect op offline staat.
• Controleer of er connectiviteitsproblemen zijn.

Xbox One
• Lees het artikel over connectiviteitsproblemen met je game op onze ondersteuningspagina

Neem contact met ons op als je na het opvolgen van de bovenstaande stappen nog geen verbinding kunt maken.