Een sleutel of code activeren voor een game of inhoud

Om de sleutel voor uw game of inhoud te activeren, kiest u uw platform uit deze lijst om de relevante instructies te zien:
Ubisoft Connect PC

• Open Ubisoft Connect PC en log in.
Als u nieuw bent bij Ubisoft Connect, download dan de client en maak een account aan.
• Selecteer het lijnpictogram linksboven in het Ubisoft Connect-venster.

• Selecteer Activeer een sleutel.
• Typ uw sleutel in het veld Activeringscode.
• Kies Activeren. Dit activeert de game op je Ubisoft-account.

Steam

Als je al een sleutel hebt ingevoerd of nog nooit een sleutel hebt ontvangen, maar Steam vraagt nog steeds om een sleutel, bekijk dan onze gids.

Epic Games Launcher

• Open het opstartprogramma van Epic Games en log in.
• Selecteer uw gebruikersnaam, links onderaan uw scherm.
• Kies Code inwisselen.
• Voer uw code in en selecteer Inwisselen. Dit zal het spel activeren.

PlayStation 4

• Log in op je PlayStation Network-account of maak een nieuwe aan (online of op je console).
• Kies het PlayStation Store- pictogram op het startscherm.
• Ga naar het gedeelte R edeem Codes onder aan het menu.
• Voer uw code in en selecteer vervolgens Doorgaan.

Houd er rekening mee dat je een PlayStation 5-sleutel niet kunt inwisselen op een PlayStation 4-console.

PlayStation 5

• Log in op je PlayStation Network-account of maak een nieuwe aan (online of op je console).
• Kies het PlayStation Store- pictogram op het startscherm.
• Selecteer de regel Drie stippen rechtsboven in het scherm.
• Kies R EDEEM code.
• Voer uw code in en selecteer Inwisselen.

Houd er rekening mee dat je een PlayStation 4-sleutel niet kunt inwisselen op een PlayStation 5-console.

Xbox One

• Log in op uw Xbox-account of maak een nieuwe (online of op uw console).
• Ga naar de Xbox Store en vervolgens door games bladeren.
• Kies Gebruik een code en voer de 25-cijferige code in.

Een Xbox network-downloadcode kan slechts één keer worden gebruikt op Xbox One-consoles.

Xbox-serie X|S

• Log in op uw Xbox-account of maak een nieuwe (online of op uw console).
• Ga naar de Microsoft Store en selecteer Inwisselen.
• Voer uw 25-cijferige code in en kies Controleer code.

U kunt de code ook online inwisselen.

Nintendo Switch

Als u nog steeds niet zeker weet hoe u uw spelsleutel kunt inwisselen, neem dan gerust contact met ons op.