Handmatig datacenters selecteren in Rainbow Six: Siege

Om handmatig jouw datacenter te selecteren:

• Open de Verkenner
• Navigeer naar C:\Users\<User>\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege\<UplayID>.
<UplayID> is een lang alfanumerieke reeks uniek voor jouw Ubisoft account. Je zal meerdere folders zien als je hebt gespeeld op meer dan een account.
Verwijder de folders en start het spel vanaf jouw account. Je zou nu een enkele folder moeten zien voor jouw account met daarin een standaard GameSettings.ini bestand.
• Rechtsklik op het GameSettings.ini bestand.
• Kies Open met en selecteer Kladblok.
Je zal een lijst van spelinstellingen zien.
• Scroll naar de bodem van het document.
Je zal het volgende zien:

[ONLINE]
;DataCenterHint =>
;    default (ping based)
;    eastus
;    centralus
;    southcentralus
;    westus
;    brazilsouth
;    northeurope
;    westeurope
;    southafricanorth
;    eastasia
;    southeastasia
;    australiaeast
;    australiasoutheast
;    japanwest

DataCenterHint=playfab/default

Alle regels met een puntkomma ervoor zijn mogelijke datacenter keuzes. De onderste regel (DataCenterHint=playfab/default) is de selectie als standaard geselecteerd, wat betekent dat het datacenter automatisch zal worden gekozen.
• Verander de standaard selectie naar het datacenter van jouw keuze.
Bijvoorbeeld: DataCenterHint=playfab/westeurope (West Europa) of DataCenterHunt=centralus (Midden VS)
• Sla het bestand op en start het spel.
• Wanneer in-game, druk op F10 of klik op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek.
Onder de opties zie je het huidige geselecteerde datacenter, jouw ping rechtservan en jouw NAT type.
• Bevestig dat de handmatige selectie succesvol is geweest en zo ja, ben je helemaal klaar!

Je kan de server wanneer je wilt veranderen door het spel te sluiten en de waardes aan te passen zoals boven geïnstrueerd.

Aarzel niet om ons te contacteren als je enige andere vragen hebt!