Handmatig datacenters selecteren in Rainbow Six: Siege (PC)

Om jouw datacenter handmatig te selecteren:

• Open de bestandsverkenner.
• Navigeer naar C:\Gebruikers\<gebruiker>\Documenten\Mijn Games\Rainbow Six - Siege\UbisoftConnectID.
UbisoftConnectID is een lange alfanumerieke reeks die uniek is voor jouw Ubisoft-account. Je zult meerdere mappen zien als je op meer dan één account hebt gespeeld.
• Verwijder de mappen en start het spel vanuit je account. Je zou nu een enkele map voor je account moeten zien met daarin een standaard GameSettings.ini bestand.
• Klik met de rechtermuisknop op het bestand GameSettings.ini.
• Kies Openen met en selecteer Kladblok.
Je ziet een lijst met spelinstellingen.
• Scrol naar de onderkant van het document.
Je ziet het volgende:

[ONLINE]
; DataCenterHint =>
​; standaard (ping-gebaseerd)
;​ eastus
​; centralus
​; southcentralus
​; westus
​; brazilsouth
​; Noord-Europa
​; West Europa
​; zuidafrikaan
​; Oost-Azië
​; Zuid-Oost Azië
​; australiaeast
​; japaneast
DataCenterHint = playfab / default

Alle regels met een puntkomma ervoor zijn een lijst met de mogelijke datacenterkeuzes.

De onderste regel (DataCenterHint=playfab/default) is de selectie die momenteel is ingesteld op standaard, wat betekent dat het datacenter automatisch wordt gekozen.
• Verander de standaardselectie naar het datacenter van jouw keuze.
Bijvoorbeeld: DataCenterHint=playfab/westeurope (West-Europa) of DataCenterHint=playfab/centralus (Central US).
• Sla het bestand op en start het spel.
• Eenmaal in het spel, druk op F10 of klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
Onder de opties zie je het momenteel geselecteerde datacenter, jouw ping rechts ervan en jouw NAT-type.

Je kunt jouw server op elk moment wijzigen door het spel te sluiten en de waarden te wijzigen zoals hierboven aangegeven.

Neem gerust contact met ons op als je nog andere vragen hebt!