Korting krijgen op aankopen in de Ubisoft Store

Om 20% korting te krijgen:

• Voeg jouw producten toe aan de winkelwagen.
• Selecteer Winkelwagen bekijken in de pop-up of klik op het winkelwagenpictogram naast je avatar.
• Ga naar de Ubisoft Connect- kortingspagina.
Je kunt op deze pagina zien hoeveel Units je momenteel hebt.
• Kies Ontvang 20% korting met 100 Units.
• Selecteer Korting krijgen.
Houd er rekening mee dat de tekst alleen verschijnt als jee ten minste 100 Units hebt en als alle items in jouw winkelwagen in aanmerking komen.
• Lees de voorwaarden van de aanbieding en vink het vakje aan.
• Kies Nu 100 Units inwisselen.
Je kortingscode wordt nu op het scherm weergegeven voor gebruik en een kopie wordt afgeleverd op het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Ubisoft-account.

Houd er rekening mee dat er aanvullende beperkingen van toepassing zijn.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!