Niet in staat om een Ubisoft-account te creëren in de Apple Ghost Recon: Wildlands HQ app

Om een Ubisoft account aan te maken, ga dan naar de website van Ubisoft waar je het volgende webformulier kan zien.
User-added image

Vul hier je Email address  en je Geboortedatum in. Selecteer dan een Wachtwoord en Gebruikersnaam  voor je nieuwe Ubisoft account

Eens je je details hebt ingegeven, vink dan het vakje aan om onze Terms of UseTerms of sale en Privacy Policy te accepteren en klik dan op Create Ubisoft Account.

Let op: uw gebruikersnaam moet beginnen met een letter en kan 3 tot 15 karakters bevatten met letters, cijfers, underscores (_), streepjes (-), en punten (.).