Een online profiel aanmaken

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Volg de onderstaande stappen om een online profiel aan te maken in Anno 1404: Venetië :

1. Start Anno 1404: Venetië via de snelkoppeling op het bureaublad.

2. Als dit je eerste startspel is, wordt je gevraagd om een offline profiel aan te maken.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
3. Het is belangrijk dat u uw oude gebruikersnaam gebruikt bij het aanmaken van een online profiel.

Een oude gebruikersnaam is de gebruikersnaam die je hebt gekozen bij het aanmaken van je Ubisoft-account. U kunt deze vinden op de pagina Accountinformatie onder uw huidige gebruikersnaam, op voorwaarde dat uw huidige gebruikersnaam niet dezelfde is als bij het aanmaken.
Om de ingevoerde gebruikersnaam te bevestigen, klikt u op het vinkje om door te gaan naar het hoofdmenu.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding

4. Selecteer Spelersprofiel in het hoofdmenu om het menu voor profielbeheer te openen.

Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in uw profielen, zoals het wijzigen van het embleem of de spelerskleur.

Je prestaties in het spel zijn hier ook zichtbaar.

Door rechts de optie Profielbeheer te selecteren, kunt u doorgaan met het aanmaken van Online Profiel.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
5. U zou uw beschikbare profielen aan de rechterkant van het scherm moeten zien. In ons voorbeeld is er alleen het huidige offline profiel met de naam ANNOnymous .
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
6. Onderaan dit scherm heb je de optie Online profiel maken, klik erop om het aanmaken van het profiel te starten.

Je moet een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, die identiek moeten zijn aan de oude gebruikersnaam en het wachtwoord van je Ubisoft-account.

Het onlineprofiel staat geen speciale tekens toe. Als uw huidige wachtwoord speciale tekens bevat, raden we u aan uw wachtwoord te wijzigen om fouten te voorkomen.

Na bevestiging van de inloggegevens Anno 1404: Venice maakt nu verbinding met de Ubisoft-servers om je gebruikersnaam en wachtwoord te valideren. Na succesvolle validatie kunt u uw online profiel een naam geven en bevestigen met OK .

U kunt als volgt onderscheid maken tussen online en offline profielen

Een offline profiel wordt alleen weergegeven met de naam die bij het maken is gekozen, bijvoorbeeld ANNOnymous

Het online profiel toont de gekozen naam en de oude gebruikersnaam, bijvoorbeeld ANNOnymous (Online - ExampleAccount)
Het aanmaken van het onlineprofiel is nu voltooid en het zou aan de rechterkant van het scherm onder uw offlineprofiel moeten worden weergegeven.

7. Als je een online wedstrijd wilt spelen, gebruik dan de ESC-toets om terug te keren naar het hoofdmenu van Anno 1404: Venetië . Hier zou de optie Multiplayer - Internet nu beschikbaar moeten zijn.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
8. Op dit punt moet u uw activeringssleutel invoeren, die de sleutel aan het account zal binden. Dit moet de eerste keer worden gedaan.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Je zou de installatiecode moeten kunnen vinden op de voorkant van je Anno 1404: Venice
handleiding. Als je Anno 1404: Venice via onze Ubisoft Store hebt gekocht Ubisoft Store moet je in Ubisoft Connect inchecken voor de sleutel.
Bevestig de activering door op OK te drukken.

10. Je online profiel is nu actief en zou je moeten toelaten om deel te nemen aan online wedstrijden.

Als je hulp nodig hebt bij deze stappen of als je andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.