Probleem met de output van geluid op Windows 7

Het kan gebeuren dat spelers op Windows 7 geen geluid van de game horen nadat hij is opgestart. Volg de stappen hieronder om dit probleem op te lossen:
- Rechterklik op het speaker-icoon in de rechteronderhoek van de meldingen.
- Kies Playback devices.
- Rechterklik op de juiste speakers en selecteer Properties.
- Verander in de tab Advanced de bitrate van de audio in Windows van 16 bit 44.100 naar 24 bit 48.000.
- Klik op Apply en dan op Restore Defaults.
- Het geluid zou nu moeten werken!