A World With No Heroes Experience Website - Veelgestelde Vragen

Wat is 'A World With No Heroes'?
De 'A World With No Heroes’ website is een meeslepende ervaring die je brengt in de wereld van de Ghost Recon Wildlands en waar je de fantasie van de aankomende video-game kan ontdekken.

Hoe werkt de website?
Ten eerste kunnen spelers de volledige kaart van Bolivia in-game gaan verkennen op een volledig texturized 3D-model. Door middel van deze reis, zul je meer te weten komen over het land, de regio en provincies, maar ook de grimmige realiteit van de Santa Blanca Narco-staat ontdekken.

Op de 3D-kaart, zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot 50 camera's weergegeven in de open-wereld van de Ghost Recon Wildlands om haar prachtige landschappen, het dagelijkse leven en verdachte activiteiten te observeren.

Op een aantal specifieke camera's, zul je in staat zijn om het verhaal te volgen achter een gestolen vrachtwagen vol cocaïne.

Kan ik een speciale beloning krijgen via de website?
Zodra je verder komt in de ervaring en getuige bent van meer verdachte activiteiten, krijg je toegang tot een speciale beloning die 4 in-game badges en een 2-uur xp booster in Ghost Recon: Wildlands de video-game ontgrendelt.

Je moet voorzichtig zijn, een drone belt je wanneer het verdachte activiteiten opmerkt. Je zal voor een beperkte tijd toegang krijgen tot de waarschuwing, als je dit niet doet, kan je niet de hierboven beschreven beloningen krijgen en moet de ervaring opnieuw opstarten om het opnieuw te proberen.

Hoe ontgrendel ik mijn code?
Om je code te ontgrendelen, ga naar de code inwissel website, login (of sign up) op je Ubisoft account en ontgrendel je code. Voor meer informatie bezoek onze toegewijde FAQ.

De A World With No Heroes Experience website werkt niet voor mij, wat kan ik doen?
De toegang tot de website kan worden beperkt door twee elementen: het land en het apparaat / browser.

Land
De website is alleen toegankelijk vanuit de volgende landen: zie volle lijst.

Apparaat / browser
De ervaring maakt gebruik van WebGL-technologie. Niet elk apparaat of browser ondersteunent WebGL en zal geen toegang tot de ervaring kunnen maken.

De minimale specificaties voor toegang tot de ervaring zijn:

Desktop:
PC: Intel Core i5 @ 1,4 GHz, Intel HD Graphics 3500 1536 MB, Windows 7
Apple: MacBook Air (2014), Intel Core i5 @ 1,4 GHz, 8 GB RAM, Intel HD Graphics 3500 1536 MB, MacOS 10,10

Browsers: Chrome n-2, Firefox n-2, Safari 9 minimum, IE Edge

Als u problemen ondervindt met uw web browser kunt u terecht op onze browser troubleshooting FAQ.

Mobile:
Apple: iPhone 5S en hoger, iPad3 en hoger, iOS9 +, Safari Mobile
Android: Nexus 6 en hoger, Samsung Galaxy S5 en hoger, Android 5+, Google Chrome n-2

Het gebruik van WiFi met een 10Mb / s of meer wordt aanbevolen om de ervaring te optimaliseren.

Krijg ik gegarandeerd een code?
De website biedt een beperkt aantal codes aan. Zodra de codes opraken, zal de ervaring nog steeds toegankelijk zijn, maar geen code zal worden gegeven aan het einde van de ervaring.

Kan ik meer dan één code krijgen?
Elke speler kan maar één unieke code krijgen. Hoewel het mogelijk is om toegang te krijgen zo veel verhalen als je wilt, is de code die krijgt altijd hetzelfde.

Ik ervaar problemen bij het inwisselen van mijn belongingscode, wat kan ik doen?
Als je problemen ondervindt met je web browser kun je terecht op onze browser troubleshooting FAQ.

Welke landen hebben toegang tot de website?
De website is alleen toegankelijk vanuit de volgende gebieden:

Albanië, Algerije, Andorra, Angola, Australië, Oostenrijk, Bahrein, Wit-Rusland, België, Benin, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Bulgarije, Burkina Faso, Burundi, Cabo Verde, Kameroen, de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR), Tsjaad, de Comoren, de Democratische Republiek Congo, Ivoorkust, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Djibouti, Egypte, Eritrea, Estland, Ethiopië, Fiji, Finland, Frankrijk, Gabon, Gambia, Georgië, Duitsland, Ghana, Griekenland, Guinee, Guinee -Bissau, Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië, Japan, Jordanië, Kenia, Kiribati, Kosovo, Koeweit, Letland, Libanon, Lesotho, Liberia, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madagaskar, Malawi, Mali, Malta , Mauritanië, Mauritius, Moldavië, Monaco, Montenegro, Marokko, Mozambique, Namibië, Nauru, Nederland, Nieuw-Zeeland, Niger, Nigeria, Noorwegen, Oman, Palau, Palestina, Papoea-Nieuw-Guinea, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Rusland, Rwanda, Samoa, San Marino, Sao Tome en Principe, Saoedi-Arabië, Senegal, Servië, Seychellen, Sierra Leone, Slowakije, Slovenië, Salomonseilanden, Somalië, Zuid-Afrika, Zuid-Soedan, Spanje, Soedan, Swaziland, Zweden, Zwitserland, Syrië , Tanzania, Togo, Tonga, Tunesië, Turkije, Tuvalu, Oeganda, Oekraïne, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Verenigd Koninkrijk (UK), Vanuatu, Vaticaanstad, Jemen, Zambia, Zimbabwe.

Gebruikers uit andere gebieden zal worden aangeboden om naar de gewone Ghost Recon: Wildlands website te gaan.

De volgende Aziatische landen hebben geen toegang:

Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodja, Hong Kong, Indonesië, Laos, Macau, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, de Filippijnen, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Vietnam, Oost-Timor.