Stappen voor Probleemoplossing

Het spel is raar (bijv. Wordt niet geladen, is traag, crashes enz.), Wat moet ik doen?
Als je trage prestaties of crashes in het spel ervaart,, kun je probleemoplossende stappen vinden op de Ubisoft support website, of neem contact met ons op via dezelfde website.
Als het spel niet laadt, kun je proberen om het spel opnieuw te installeren. Vergeet niet om verbinding te maken met Facebook zodat die uw voortgang opslaat. Je zou niet helemaal opnieuw willen beginnen, toch! :)

Heb ik een Facebook-account nodig om het spel te spelen?
Nee, je hebt geen Facebook-account nodig om Rabbids Crazy Rush te spelen.
Maar we raden u aan om uw account te verbinden met Facebook!
Niet alleen zijn we van plan om veel extra leuke functies te hebben die u kunt openen door te spelen met vrienden, maar dit is ook de enige manier voor u om uw vooruitgang te synchroniseren zodat je deze niet verliest als je het spel verwijdert en herinstalleert.

Ik kan geen verbinding maken met Facebook. Wat kan ik doen?
Zorg ervoor dat je de app toegang geeft tot uw basisgegevens.
En natuurlijk, zorg ervoor dat je een geldig Facebook-account hebt!

Als ik het spel verwijder en herinstalleer, verlies ik mijn vooruitgang?
Niet als je spel is aangesloten op Facebook, in welk geval je voortgang wordt opgeslagen. Als uje nog niet bent verbonden met Facebook, zal je alles verliezen bij het verwijderen van het spel.

Hoe kan ik de MUZIEK en / of GELUID in het spel uitschakelen?
Je kan de muziek en/of geluidseffecten in het spel uitschakelen door naar het Instellingen menu te gaan en zet Muziek en Geluid in de UIT stand.

Hoe neem ik contact op met uw ondersteuning?
Controleer eerst de inhoud van deze pagina (Frequently Asked Questions) voor je vraag en het antwoord.
Als je je antwoord hier niet vindt, heb je 2 opties:
- Kijk op onze probleemoplossende stappenpagina op de Ubisoft's support website, die zou de oplossing voor je probleem kunnen hebben;
- Controleer het Rabbids gedeelte onder Ubi Forum.

Hoe krijg ik toegang tot het INSTELLINGEN menu ?
U krijgt toegang tot de instellingen vanuit de wereldkaart. De knop bevindt zich in de rechter bovenhoek van de wereldkaart.