Lage, onstabiele, of gelimiteerde FPS

Als uw FPS gelimiteerd is tot 30/60 of als uw framerate onstabiel is, is het waarschijnlijk gerelateerd aan uw VSync-instellingen.

Het inschakelen van VSync zal het spel dwingen om het spel uit te voeren bij de maximale monitorrefreshsnelheid (meestal 60 Hz) en zal op zijn beurt de scheuren/tearing elimineren. Als u dubbel gebufferde VSync gebruikt en uw FPS niet overeenkomt met de vernieuwingssnelheid van uw monitor, halveert deze optie uw FPS. U ziet vaak FPS-drops als uw FPS zeer dicht bij de verversingsfrequentie (of de helft ervan) ligt wanneer VSync is uitgeschakeld.

U vindt de VSync-instellingen in het spel door te navigeren naar Opties> Weergave. Dit is wat de beschikbare VSync-instellingen betekenen:

Vsync Off: U zult waarschijnlijk scheuren/tearing tegenkomen, maar uw FPS zal ongelimiteerd zijn.
Vsync Dubbele buffer: Er zullen geen scheuren/tearing zijn, maar mogelijk zal de FPS zakkenals uw pc te langzaam is voor 30/60 FPS. FPS wordt beperkt tot de verversingsfrequentie.
Vsync Driedubbele buffer: Geen scheuren en geen extra FPS drops als de PC te langzaam is. Er geen extra scherm input lag en de FPS zal worden beperkt tot de verversingsfrequentie..

Als u merkt dat uw FPS gelimiteerd is tot 30 FPS, is VSync waarschijnlijk in de buffer geblokkeerd. Probeer het alsnog uit te schakelen of om te schakelen naar Driedubbele buffer.
Als u merkt dat uw FPS gelimiteerd is tot 60 FPS, is het waarschijnlijk dat Vsync dubbel of driemaal gebufferd is. Probeer om VSync uit te schakelen om uw FPS te ontgrendelen.
Als u merkt dat uw FPS onstabiel is en dat uw spel stottert is (ook in Bot-wedstrijden), is VSync waarschijnlijk in de buffer geblokkeerd. Probeer het alsnog uit te schakelen of om te schakelen naar Driedubbele buffer.

User-added image

Als uw FPS over het algemeen laag is en For Honor stottert voor u, kunt u dan controleren of het spel de juiste GPU gebruikt. Het spel moet gebruik maken van een speciale GPU door AMD of NVidia, afhankelijk van uw videokaart. Om dit te controleren, controleer dan de beeldscherminstellingen.

Als For Honor de toegewijde GPU van uw systeem niet gebruikt, heb je twee opties om de speciale GPU te gebruiken.

1. U kunt met de rechtermuisknop klikken op forhonor.exe in de installatie map van het spel en kies Uitvoeren met grafische processor in het keuzemenu. U zou dan kunnen kiezen tussen uw speciale NVidia / AMD GPU en uw geïntegreerde grafische kaart.

User-added image
(Als deze optie voor u niet verschijnt, zorg er dan voor dat uw besturingssysteem en grafisch stuurprogramma up-to-date zijn.)

2. U kunt ook proberen het spel te dwingen om de speciale GPU te gebruiken door dit te definiëren in een opstartargument. Probeer het volgende argument:
/ Gfxadapter: 1
Als dit probleem niet voor u oplost, probeer dan de waarde met 1 te verhogen en probeer het opnieuw. Herhaal zo vaak als nodig, maar wees ervan bewust dat de waarde niet hoger mag zijn dan 16.

We hebben ook een probleem vastgesteld met third-party stuurprogramma's voor controllers, waardoor het spel op lagere FPS draait. Als u een laag FPS hebt en een third-party stuurprogramma gebruikt voor uw controller, probeer dan om het stuurprogramma te veranderen of de directe invoerondersteuning van het spel uit te schakelen met dit opstartargument.
/ Nodinputpad

Als u deze stappen de FPS-kwestie niet oplost, aarzel dan niet om contact op te nemen onze ondersteunende teams. Houd er rekening mee dat voor technische zaken zoals deze, het toevoegen van een Dxdiag en Msinfo aan uw zaak, onze medewerkers verder helpt in zoeken naar een oplossing.