Een speler aangeven in The Division 2

Als je verdacht of onsportief gedrag ziet in de game, kun je de overtreder op drie manieren aangeven:

- Met het chatcommando: /report spelersnaam.
- Door naar een speler te lopen en de optie Speler bekijken te kiezen en hem daar aan te geven.
- Door naar het menu Sociaal te gaan en hem aan te geven in de sectie Groepsbeheer

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Zo geef je een speler aan in het menu Sociaal of Speler bekijken:

-  Selecteer hun gebruikersnaam en dan de optie Speler aangeven.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

- Je moet nu de reden kiezen waarom je deze speler wilt aangeven.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

-  Onze teams ontvangen je bericht zodra je het hebt ingestuurd. Bedankt voor je oplettendheid, agent!

Wij handhaven onze gedragscode actief en we ondernemen de nodige stappen om valsspelers en verdacht gedrag tegen te gaan.

Lees vooral dit artikel voor meer informatie over valsspelen en verbanningen.

Bedankt voor de hulp om de game een betere en veiligere plek te maken voor iedereen.