Recalibration Library in The Division 2

In de Recalibration Library kun je statistieken van voorwerpen in je inventaris bekijken en onttrekken

Als je een statistiek hebt onttrokken, kun je een uitrustingsonderdeel rekalibreren  met de statistiek die je nu bezit in je Recalibration Library.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Je hebt toegang tot de Recalibration Library via het Recalibration Station in de Base of Operations of Haven na voltooiing van de derde missie van de nederzetting Campus.

Zo onttrek je een statistiek:

•  Ga naar het Recalibration Station.
•  Selecteer de tegel Recalibration Library .
  Kies de categorie waaraan je een statistiek wilt onttrekken.
Tegels met voorwerpen waaraan je een statistiek kunt onttrekken bevatten een groene pijl.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

•  Selecteer wat voor statistiek je wilt onttrekken (core attribute, attribute of talent).
•  Kies het voorwerp waaraan je een statistiek wilt onttrekken.
•  Hou de knop Extract Internal ingedrukt om het proces te voltooien.

Let op: het voorwerp waaraan je een statistiek onttrekt, wordt tijdens dit proces vernietigd

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.