Trackmania Turbo Spelen op de Oculus Rift

Om uw spel te installeren en te spelen op uw Oculus Rift, volg deze eenvoudige stappen:

1) Installeer Trackmania Turbo via de Ubisoft Connect-client.
2) Controleer of de Oculus-client is geïnstalleerd op je computer U kunt de client downloaden via de
officiële website.
3) Controleer of de Oculus Rift is geïnstalleerd op je computer.
4) Zorg er in de Oculus-client voor dat 'unknown sources' mogen worden uitgevoerd. U kunt bekijken ho eu deze instellingen kan maken in deze Oculus FAQ.
5) Start Trackmania Turbo via de Ubisoft Connect-client en geniet van de VR-ervaring!

Mocht je problemen ervaren met deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!