Trolls: Crazy Party Forest - Technische vragen

Welke toestellen ondersteunen dit spel?
Trolls: Crazy Party Forest wordt momenteel ondersteund door iOS 8.0 en hoger op de volgende toestellen:
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6S
iPhone 6S+
iPod Touch 6
iPad Pro (12.9 & 9.7)
iPad Air
iPad Air 2
iPad 3
iPad 4
iPad Mini 2
iPad Mini 3
iPad Mini 4

Het spel wordt ook ondersteund door de volgende Android-toestellen:

Asus Google Nexus 7
Google Pixel C
HTC Nexus 6P
LG Google Nexus 4
LG Google Nexus 5
LG Google Nexus 5X
Motorola Nexus 6
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S7

Moet ik ergens inloggen om het spel te kunnen spelen?
We adviseren om je aan te melden bij Game Center of je Google Account voor je Trolls: Crazy Party Forest gaat spelen. Dankzij dit Game Center- of Google-account kun je op verschillende toestellen spelen zonder je voortgang te verliezen. Je kunt ook je Game Center-vrienden toevoegen om mee te spelen en daarnaast ondersteunt Trolls: Crazy Party Forest ook Facebook zodat je met je Facebook-vrienden kunt spelen.

Heb ik een internetverbinding nodig om dit spel te kunnen spelen?
Ja. Trolls: Crazy Party Forest is een online spel, wat inhoudt dat je een internetverbinding nodig hebt (WiFi of mobiel internet) om het te kunnen spelen.

Ik kan het spel niet installeren. Wat moet ik doen?
Bij sommige toestellen geeft het besturingssysteem niet aan of er voldoende ruimte is. Controleer of je toestel voldoende vrije ruimte heeft voor Trolls: Crazy Party Forest. Het spel is ongeveer 200 MB groot, dus dat moet je minstens vrij hebben op je toestel. Als je niet genoeg vrije ruimte hebt, moet je andere apps en/of foto's en muziek verwijderen voor je Trolls: Crazy Party Forest kunt installeren.

Mijn spel crasht/wil niet laden. Wat moet ik doen?
Als Trolls: Crazy Party Forest crasht tijdens het spelen of niet kan laden, kun je de volgende stappen opvolgen: controleer je internetverbinding via WiFi en mobiel internet. Je verbinding moet goed werken en stabiel zijn. Sommige WiFi-hotspots hebben een goed beveiligde firewall, wat voor problemen kan zorgen met spellen en apps die internet nodig hebben. Controleer of je toestel het spel wel ondersteunt (zoals aangegeven bij vraag 2). Sluit alle overbodige apps door twee keer op de thuisknop van je toestel te drukken en alle schermen naar boven te vegen. Start je toestel nu opnieuw op. Als je spel nog steeds crasht of niet kan laden, kun je contact opnemen met onze klantenservice op support.ubi.com.

Kunnen meerdere toestellen dezelfde account gebruiken?
Je account van Trolls: Crazy Party Forest is gekoppeld aan je Game Center- of Google Play-account. Meld je aan bij een van deze twee diensten op je telefoon om toegang te krijgen tot je opgeslagen spel.

Ik ben verbonden met Facebook, maar waarom zie ik mijn vrienden niet?
Controleer dat je met een browser of via de Facebook-app bent aangemeld bij Facebook. Start het spel opnieuw op en probeer nog een keer verbinding te maken.

Hoe reset ik mijn voortgang?
Neem contact op met onze klantenservice of verwijder Trolls: Crazy Party Forest van je telefoon, meld je aan met een Game Center-account dat niet gekoppeld is aan een Trolls: Crazy Party Forest-account en installeer Trolls: Crazy Party Forest opnieuw.

Ik heb iets met echt geld gekocht maar ik heb het voorwerp nooit ontvangen. Wat moet ik doen?
Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met de klantenservice met een bewijs van je aankoop om geholpen te kunnen worden.