Aanbevolen configuraties voor hogere resoluties in Assassin's Creed III Remastered

Let er alsjeblieft op dat deze configuraties aanbevolen worden voor het spel te spelen op hogere kwaliteit voorinstellingen. Om er achter te komen wat de algemene systeemvereisten zijn voor Assassin's Creed III Remastered, bekijk alsjeblieft ons gespecialiseerde artikel.

Aanbevolen 1080p configuratie (60FPS)
OS Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor Intel Core i7 3770K @ 3.5 GHz of AMD FX 8350 @ 4.8 GHz
RAM 8 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9 290X, or better
Resolutie 1080p
Video Voorinstelling Hoog
Geluidskaart DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte  45 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibele toetsenbord en muis, controller

Aanbevolen 4K configuratie (30FPS)
OS Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor Intel Core i7 4790 @ 3.6 GHz of AMD Ryzen 5 1500X @ 3.5 GHz
RAM 8 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1070 of AMD RX Vega 56 CFX, of beter
Resolutie 2160p
Video Voorinstelling Hoog
Geluidskaart DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte  45 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibele toetsenbord en muis, controller

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.