Gratis probeerversie van Ghost Recon Breakpoint

Vanaf 30 maart 2020 kun je, als je niet in het bezit bent van Ghost Recon Breakpoint, de hele game downloaden en maximaal zes uur spelen.
Denk eraan dat je een actief lidmaatschap van PlayStation Plus of Xbox Gold moet hebben om coöp te kunnen spelen.

Als je al zes uur of langer hebt gespeeld tijdens ons gratis weekend of als Ubisoft+-abonnee, kun je alleen spelen als je een Friend Pass-uitnodiging hebt ontvangen, of door de game te kopen.

De timer van de probeerversie pauzeert als je wordt uitgenodigd om via de Friend Pass te spelen voordat je zes uur voorbij zijn.

Als je de tijdlimiet voor de gameplay hebt bereikt, wordt je voortgang opgeslagen. Je kunt weer doorgaan met spelen waar je was gestopt als je de game koopt, of via een Friend Pass-uitnodiging.

Vergeet niet dat optionele voorwerpen (zoals Ghost Coin-packs of de Jaar 1-pas) niet compatibel zijn met de probeerversie en niet in de game gebruikt kunnen worden.
Wil je ze gebruiken, dan moeten je vrienden upgraden naar een betaalde versie van de game.

Zo kun je de probeerversie van Ghost Recon Breakpoint downloaden:

Xbox One

•  Ga naar de Xbox Games Store.
•  Zoek naar  Ghost Recon Breakpoint.
•
Kies de game uit de resultaten.
•  Selecteer Gratis proefversie om te beginnen met downloaden.

PlayStation 4

•  Ga naar de PlayStation Store.
•  Zoek naar  Ghost Recon Breakpoint.
Kies de game uit de resultaten.
•  Selecteer Gratis demo om te beginnen met downloaden.

PC - Ubisoft Connect

•  Start Ubisoft Connect op.
•  Selecteer  Games boven aan de pagina.
•  Als de game is geladen, selecteer je  Gratis games.
Zoek de gratis versie van  Ghost Recon Breakpoint .
•  Kies Downloaden.

PC - Epic Games Store

•  Start de Epic Games Launcher op.
•  Kies de probeerversie van Ghost Recon Breakpoint .
•  Selecteer 'Get' om te beginnen met downloaden.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.