Informatie over Ubisoft+

Ubisoft creëert al 30 jaar werelden. Daardoor hebben we een rijke en gevarieerde bibliotheek met games. Met Ubisoft+ maken we onze catalogus met nieuwe releases, geliefde series en klassieke Ubisoft-titels nog beter beschikbaar. Deze catalogus wordt regelmatig bijgewerkt zodra er nieuwe content beschikbaar is.

Met een online Ubisoft+-abonnement kun je games direct uit de Ubisoft+-catalogus downloaden. Het abonnement is alleen verkrijgbaar in de Ubisoft Store en er zijn geen extra kosten naast de € 14,99 per maand voor het abonnement zelf.

Gedownloade games blijven beschikbaar zolang het abonnement loopt.

Let op: je heb internetverbinding nodig om een spel te starten en te spelen.

De abonnementsservice begint op 3 september 2019 voor Windows pc. De service is ook beschikbaar voor het nieuwe gamingplatform Stadia in 2020.

Je kunt je abonneren op de website of op Ubisoft door te klikken op tabblad Ubisoft+.

Kijk op Ubisoft+ als je nog andere vragen over dit onderwerp te binnen schieten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!