Assassin's Creed 2 lanceren op Windows 8.1

Wanneer je Assassin's Creed 2 start , krijg je mogelijk het volgende foutbericht te zien:

Er is een probleem opgetreden bij het starten van je game . Zorg ervoor dat er geen andere games actief zijn terwijl je Ubisoft Connect gebruikt. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de game opnieuw te installeren.

Het probleem kan optreden als je Assassin's Creed 2 gebruikt op een Windows 8.1 (x64) besturingssysteem. Om dit probleem op te lossen, start je de game via een snelkoppeling op het bureaublad .

Je kunt het besturingssysteem op jouw PC controleren door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Start Menu en Systeem te selecteren.

Om een snelkoppeling op het bureaublad te maken :

• Open Ubisoft Connect .
• Selecteer het tabblad Games .
• Zoek de tegel Assassin's Creed 2 .
• Klik met de rechtermuisknop op de tegel.
• Selecteer Snelkoppeling op bureaublad maken in het menu.

Als jouw game nog steeds niet wordt gestart via de snelkoppeling op het bureaublad, verwijder dan de game en installeer deze opnieuw.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op .