Assassin's Creed 2 lanceren op Windows 8.1

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Wanneer je Assassin's Creed 2 start , krijg je mogelijk het volgende foutbericht te zien:

Er is een probleem opgetreden bij het starten van je game . Zorg ervoor dat er geen andere games actief zijn terwijl je Ubisoft Connect gebruikt. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de game opnieuw te installeren.

Het probleem kan optreden als je Assassin's Creed 2 gebruikt op een Windows 8.1 (x64) besturingssysteem. Om dit probleem op te lossen, start je de game via een snelkoppeling op het bureaublad .

Je kunt het besturingssysteem op uw PC controleren door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Menu Start en System selecteren.

Om een snelkoppeling op het bureaublad te maken :

• Open Ubisoft Connect .
• Selecteer het tabblad Games .
• Zoek de tegel Assassin's Creed 2 .
• Klik met de rechtermuisknop op de tegel.
• Selecteer Snelkoppeling op bureaublad maken in het menu.

Als jouw game nog steeds niet wordt gestart via de snelkoppeling op het bureaublad, verwijder dan de game en installeer deze opnieuw .

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.