De FAQ die u probeert te bezoeken is nog niet vertaald voor deze taal. U wordt de Engelse versie aangeboden tot de vertaling van deze FAQ beschikbaar is gesteld

Save Game Locations for Starlink: Battle for Atlas

The default save file locations for Starlink: Battle for Atlas are:

PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data In System Storage > Starlink: Battle for Atlas

Xbox One
My Games and Apps > Starlink: Battle for Atlas > Menu > Manage Game > Saved Data

Nintendo Switch
System Settings > Data Management > Save Data/Screenshots

To manage your saved games, please take a look at our Managing Save Files article.

If you have any other questions, please get in touch.