How Voltooi Ik De Ace Up My Sleeve" Missie"

Zodra Leonardo u het verborgen mes geeft, krijgt u een melding op het scherm  "Kies je verborgen mes". Zodra u deze melding ziet, moet u op de nummer 2-toets (PC) of de D-Pad omhoog (Xbox 360 controller) klikken om door te gaan in het spel.

Als u op dit punt via Alt + Tab uit het spel gaat en terug komt in uw spel, kan de melding verdwenen zijn. Als dat zo is, moet u nog steeds in staat zijn om verder te gaan door op de nummer 2-toets (PC) of de D-Pad omhoog (Xbox 360 controller) te klikken.