Controleren of inhoud is geïnstalleerd op Xbox One

Sommige van jouw in-game inhoud, zoals add-ons of Season Pass-inhoud, moet mogelijk afzonderlijk worden gedownload en geïnstalleerd.

Om te controleren welke inhoud beschikbaar is om te installeren:

• Druk op de Xbox-knop op je controller.
• Selecteer Mijn games en apps in de zijbalk.
Je kunt dit gedeelte ook openen via het Home-menu van je console.
• Kies Volledige bibliotheek en vervolgens Alle games in eigendom .
• Selecteer de game waarvoor je de content wilt installeren.
• Kies Alles installeren om alle beschikbare gamebestanden en add-ons te downloaden.
Je kunt ook, om afzonderlijke stukjes inhoud te downloaden, kiezen wat je wilt installeren en vervolgens Klaar om te installeren.

Als je meer hulp nodig hebt bij het vinden van je inhoud of als je andere vragen hebt, neem dan contact met ons op !