Games verbergen in Ubisoft Connect

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Om een spel te verbergen :

• Selecteer het tabblad Games .
• Klik met de rechtermuisknop op het spel dat u wilt verbergen.
• Selecteer de optie Verbergen in het menu.

Deze game wordt nu naar de onderkant van je Games-bibliotheek verplaatst, naar het tabblad Verborgen .

Een game zichtbaar maken:

• Selecteer het tabblad Verborgen om het te openen.
• Klik met de rechtermuisknop op het spel dat u zichtbaar wilt maken.
• Selecteer de optie Zichtbaar maken in het menu.

De game gaat nu terug naar je gamesbibliotheek.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.