Aim assisteert in Far Cry New Dawn

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Far Cry New Dawn inclusief richthulp voor ondersteunde controllers , en richthulp voor rijden en schieten voor alle ondersteunde randapparatuur .

Beide richtassistenten worden automatisch ingeschakeld .

Richthulp van de controller uitschakelen:

• Open het hoofdmenu.
• Selecteer Opties en vervolgens Gamepad .
• Ga naar het tabblad Algemeen .
• Gebruik bij Aiming Assists de pijlen om de instelling te wijzigen in Uit .

Hulp bij het rijden en schieten uitschakelen:

• Open het hoofdmenu.
• Selecteer Opties en vervolgens Gamepad .
• Ga naar het tabblad Voertuigen .
• Gebruik bij Rijden en schieten Aim Assist de pijlen om de instelling te wijzigen in Uit .

U kunt de opties voor richthulp op elk moment resetten door de knop Reset Controls te selecteren in het Gamepad- menu.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.