Jouw opslagbestand verwijderen

Om jouw opslagbestand te verwijderen:

PC - Uplay

• Zoek de map 720 .
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID-nummer]\720
Verwijder deze map.

Let op: mogelijk moet je de cloudopslagfunctie binnen Uplay uitschakelen om een nieuwe game te starten. Dit zorgt ervoor dat jouw oude opslagbestand niet opnieuw wordt gedownload en overschreven.
Zodra je een nieuw spel start, vergeet dan niet om je cloudopslag opnieuw in te schakelen.

PC - Steam

• Zoek de map 857 .
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID-nummer]\857
Verwijder deze map.

Je kunt nu een nieuwe game starten vanuit het in-game hoofdmenu.

Xbox One

Verwijder je save-bestand op Xbox One met behulp van Microsoft's Cloud Game Saves gids.

PlayStation 4

Verwijder je opslagbestand op PlayStation 4 met behulp van Sony's systeemopslag- en online opslaginstructies .

Je kunt nu een nieuwe game starten vanuit het in-game hoofdmenu.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op .