Hoe een speler rapporteren in Ghost Recon: Wildlands

We zijn toegewijd om de best mogelijke ervaring voor al onze spelers te bieden. Een zeer belangrijk aspect van deze ervaring is om het spel eerlijk te houden en het een leuke en veilige omgeving te maken voor iedereen.

Om dit te bereiken houden we actief toezicht op in-game-activiteiten en we waarderen uw betrokkenheid.

Als je spelers ziet die de regels breken zoals deze zijn vermeld in onze gedragsregels, Rapporteer dan deze speler aan ons ondersteuningsteam.

Als je graag een speler voor ongewenst gedrag wil melden, gebruik dan de volgende stappen:

- Tijdens het spelen van het spel, ga naar de in-game lobby en selecteer de speler die je wilt melden.

User-added image

Op het volgende scherm. selecteer de optie RAPPORTEER SPELER.

User-added image

Vervolgens zie je een aantal opties met een korte omschrijving. Selecteer de optie die het meest toepasbaar is voor het rapport die je wil maken.

User-added image

Eens je je selectie hebt gemaakt, zie je een bevestiging.

User-added image

Eens je je speelsessie stop, kan je je rapport voltooien via de Ghost Recon Network website.

Op de website, klik op de GHOST PROFIEL link en selecteer de optie voor RAPPORTEN.

User-added image

Op de MIJN RAPPORTEN pagina zal je de details van de in game rapporten zien die je hebt gemaakt in de laatste week.

User-added image

Als je je rapport wil voltooien, voeg dan een boodschap toe met de reden voor het rapport samen met de uitleg en enig bewijs die je hebt om ons te helpen om het rapport te bevestigen.

Om het rapport in te dienen, klik op VOLTOOI JE RAPPORT.