Activering van jouw gratis proefversie van Just Dance Unlimited in Just Dance 2019

Je gratis proefversie van Just Dance Unlimited komt beschikbaar zodra je Just Dance Unlimited in-game hebt ontgrendeld en je Ubisoft account hebt gekoppeld aan je Just Dance profiel:

Nintendo Switch

• Creëer of log in op een Nintendo Switch gebruikersaccount .
• Zorg ervoor dat uw console verbinding heeft met internet.
• Koppel je Nintendo Switch profiel aan je Nintendo-account .
Je kunt dit doen in Instellingen > Gebruiker > Koppelen aan een Nintendo-account .
• Koppel je Nintendo-account aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan terwijl je bent ingelogd.
• Start het spel en ontgrendel de Just Dance Unlimited functie.

PlayStation 4

• Creëer of log in op je PlayStation Network account .
• Zorg ervoor dat jouw console verbinding heeft met internet.
• Start het spel en ontgrendel de Just Dance Unlimited functie.

Wii U

• Maak of log in op een Nintendo Wii U account .
• Zorg ervoor dat uw console verbinding heeft met internet.

Je kunt dit doen in Instellingen > Nintendo-ID maken / koppelen .
• Koppel je Nintendo Network ID aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan terwijl je bent ingelogd.
• Start het spel en ontgrendel de Just Dance Unlimited functie.

Xbox One

• Maak of log in op een Xbox account .
• Zorg ervoor dat jouw console verbinding heeft met internet.
• Start het spel en ontgrendel de Just Dance Unlimited functie.

Nadat je Just Dance Unlimited hebt ontgrendeld, krijg je de optie om de proefversie nu of op een later tijdstip te activeren .