De actie 'Hobby's vastzetten' in The Crew 2

Je kunt Hobby-acties vastzetten door:

• Het Hoofdmenu te openen.

• Eén van de Hobby's te kiezen.

• Boven de actie die je wilt vastzetten hangen.

• Druk op de knop/toets om de actie vast te zetten.

Je kunt nu de vastgezette actie zien in je interface in Freedrive.

Let op: als een actie uit meerdere etappes bestaat, blijft deze vastgezet als je de eerste etappe hebt voltooid en je tonen wat je moet doen om de volgende etappes te voltooien.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Om de actie los te halen van de game-interface hoef je alleen maar:

• Het Hoofdmenu te openen.

• De Hobby van de vastgezette actie te kiezen.

• Boven de actie die je wilt loshalen te hangen.

• Druk op de knop/toets om de actie los te halen.

Je kunt op elk moment twee acties in de game vastzetten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.