Website Far Cry Arcade

De website van Far Cry Arcade laat je zoeken tussen de maps die jij en andere spelers hebben gemaakt voor de Far Cry 5 Arcade-modus en de map-editor. In deze FAQ leggen we uit hoe de website van Far Cry Arcade werkt.

Om alle opties op de website te kunnen gebruiken, moet je aangemeld zijn. Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek en voer de gegevens van je Ubisoft-account in. Je Ubisoft-account moet zijn gekoppeld aan het account van je platform (Steam, PSN, Xbox Live).

De website laat je standaard de meest populaire maps zien. Als je op zoek bent naar iets specifieks, kun je op Uitgebreid zoeken in de rechterbovenhoek klikken en filteren op speltype en naam. Je kunt de resultaten ook rangschikken naar populariteit.

User-added image

Door op het plaatje van de map te klikken zie je meer details over de map, zoals het doel, aanpassingen, de datum waarop hij is gemaakt en de maker.

Je kunt een map aan je favorieten toevoegen door op de knop Aan mijn lijst toevoegen of op het hartje te klikken. Hierdoor kun je de map in-game vinden, hem downloaden op je platform en met je vrienden spelen!

User-added image

Wanneer je een kaart aan je lijst toevoegt terwijl de game actief is, moet je hem opnieuw starten voordat hij in de game in je lijst verschijnt.

Je kunt ook mapmakers volgen om een bericht te krijgen wanneer ze een nieuwe map publiceren. Om dat te doen klik je op de Volg-knop naast de naam van de mapmaker, die je bijvoorbeeld kunt vinden op de pagina met de mapinformatie.

User-added image

Om je favorieten op de website aan te passen, ga je naar je profiel via Mijn carrière > Mijn profiel in de tabs aan de bovenkant. In je profiel vind je een aantal details en statistieken over jouw activiteit in Far Cry Arcade, plus wat algemene statistieken.

Als je problemen ondervindt met deze website, probeer dan onze probleemoplossingen

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!