Vervaardigen in Far Cry New Dawn

Vervaardigen is een cruciale vaardigheid als je wilt overleven in Hope County!

Met de juiste materialen kun je kleinere voorwerpen maken, zoals EHBO-dozen en projectielen, of grotere zaken, zoals wapens en voertuigen.

Voor bepaalde voorwerpen moet je de faciliteiten van je thuisbasis verbeteren tot een bepaald niveau voordat je ze in elkaar kunt flansen.

Om met het vervaardigen van voorwerpen te beginnen, moet je materialen verzamelen. Je vindt ze tijdens het verkennen of door te handelen.

Hints over de locaties van diverse soorten grondstoffen

Verbruiksvoorwerpen kun je vervaardigen in de:
inventaris door het voorwerp uit te lichten en de bijbehorende toets/knop ingedrukt te houden.
- wapencirkel door het voorwerp aan de linkerkant van het scherm uit te lichten en de bijbehorende toets/knop ingedrukt te houden.

Wapens kun je vervaardigen op de werkbank.

Voertuigen kun je vervaardigen in de garage (auto's), in de haven (boten) en op het helikopterplatform (helikopters).

Als je vastberaden bent een specifiek voorwerp te vervaardigen, kun je de benodigde materialen volgen door het voorwerp uit te lichten en op de bijbehorende toets/knop te drukken. De materialentracker verschijnt rechts boven in je scherm.

Gevolgde materialen in beeld

Laat het ons weten als je nog meer vragen hebt!