Survivalgids in Far Cry New Dawn

De survivalgids is onmisbaar voor iedereen die aan de top van de voedselketen wil blijven in New Dawn.

Je leert de beginselen van het vervaardigen en het verbeteren van je thuisbasis en komt meer te weten over Hope County en de vijanden die je pad kruisen.

De survivalgids legt de basis van Prosperity uit

Om de survivalgids te lezen, ga je naar het tabblad Personage of druk je op de juiste toets/knop als je links onder in het scherm een pop-up ziet van de survivalgids.

Survivalgidstip over planten

Kun je informatie die je zoekt niet vinden in de gids? Bekijk dan onze ondersteuningspagina of neem contact met ons op voor meer hulp!