Uw Ubisoft bestelgeschiedenis gekijken

Volg de onderstaande stappen om jouw aankopen in de Uplay PC software te bekijken.

- Klik op jouw gebruikersnaam rechtsboven in de Uplay PC software om het menu naar voren te brengen.

User-added image

- Vanuit het uitklap menu klik je op Mijn Bestellingen.

User-added image

Hier kan je jouw bestellingen bekijken de je met de Uplay PC software hebt aangekocht.

User-added image

Houd er alstublieft rekening mee dat enkel bestellingen die via het UPlay PC programma geplaatst zijn hier worden weergegeven. Voor bestellingen die geplaatst zijn via de Ubisoft Store website, kunt u uw bestelgeschiedenis op de Ubisoft Store website raadplegen.