Aanbevolen configuraties voor hogere resoluties in Starlink: Battle for Atlas

Let er alsjeblieft op dat deze configuraties aanbevolen worden voor het spel te spelen op hogere kwaliteit voorinstellingen. Om er achter te komen wat de algemene systeemvereisten zijn voor Starlink: Battle for Atlas, bekijk alsjeblieft ons gespecialiseerde artikel.

Aanbevolen systeemvereisten - 2K (60 FPS - Hoge Preset)

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7-4790 3.6 GHz, AMD Ryzen5 1600 3.2 GHz
Video:  NVIDIA GeForce GTX 1070 of AMD RX Vega56 (8GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
Geheugen: 16GB RAM
DirectX: DirectX 11
Harde schijf: tot 23 GB.

Aanbevolen systeemvereisten - 4K Ultra (30 FPS)

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7-6700K 4 GHz, AMD Ryzen7 1700X 3.4 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 1080 of AMD RX Vega64 (8GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
Memory: 16GB RAM
DirectX: DirectX 11
Harde schijf: tot 23 GB.

Aanbevolen systeemvereisten - 4K Elite (60 FPS)

OS: Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7-6700K 4 GHz, AMD Ryzen7 1700X 3.4 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 1080Ti of beter (8GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
Memory: 16GB RAM
DirectX: DirectX 11
Harde schijf: tot 23 GB.

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.