Een bug melden in Rainbow Six : Siege met R6Fix

Met R6Fix kunnen spelers problemen in Rainbow Six: Siege melden aan onze teams, waardoor we de behoeften van onze community beter begrijpen.

Controleer voordat u een probleem meldt of het al aan de orde is gesteld.

Om bestaande bugrapporten te controleren:

• Ga naar de R6Fix-website.
• Scrol omlaag naar het gedeelte Klaar om te rapporteren.
• Selecteer de knop Nu starten voor de server die u wilt controleren.
• Gebruik de zoekbalk en filters om te controleren of uw bug al is gerapporteerd.

Als u de bug die u tegenkwam niet kunt vinden, kunt u uw bugrapport indienen met de knop Rapport toevoegen bovenaan de pagina.

Om ons te laten weten dat u een bug bent tegengekomen die al is gerapporteerd:

• Selecteer de tegel van de bug die je hebt gevonden.
• Scrol omlaag naar Bijdragen sectie.
• Selecteer de relevante optie.

• Kies het platform waarop je Rainbow Six: Siege.
• Voeg eventuele aanvullende opmerkingen toe over de bug die u heeft.
• Voeg het relevante bewijs toe om te laten zien hoe u de bug heeft gereproduceerd.
• Selecteer Bijdrage indienen als u klaar bent.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.