Soepele rotatie in Space Junkies

Space Junkies-logo
Met soepele rotatie kunnen spelers vrij roteren en niet in stappen.

Om soepele rotatie in of uit te schakelen:
- Open het optiemenu
- Ga naar het tabblad Player (Speler)
- Hier kun je de configuratie van de rotatie wijzigen in Smooth (soepel)
Space Junkies Optiemenu Soepele rotatie ingeschakeld
Soepele rotatie ingeschakeld.
Daarnaast is er ook een schuifknop waarmee je de gevoeligheid van soepele rotatie kunt aanpassen. Je kunt deze instelling aanpassen zoals jij wilt.

Als je soepele rotatie wilt uitschakelen, moet je de optie Rotation configuration (rotatie-configuratie) op Snap zetten.
Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!