Downloadproblemen in Ubisoft Connect

Als je problemen ondervindt bij het downloaden van je game via Ubisoft Connect, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:

• Ubisoft Connect starten met beheerdersrechten.
• Controleren of Ubisoft Connect zich in de offlinemodus bevindt.

Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd, kun je het bandbreedtegebruik in Ubisoft Connect wijzigen:

• Open het hamburgermenu linksboven in je scherm en selecteer Instellingen .
• Selecteer het tabblad Downloads .
• Schakel het selectievakje Bandbreedtegebruik beperken in en gebruik de schuifregelaar om de limiet in te stellen die jouw verbindingssnelheid het dichtst benadert.
Je kunt jouw verbindingssnelheid vinden met elke internetsnelheidstest.