Het spel laadt niet - Loading (2/3) of (3/3)

Als je je personage of vooruitgang bent verloren ofals je spel bevriest op het scherm Loading (2/3) of Loading (3/3), kan dit betekenen dat je lokale save beschadigd is.

Dit zijn de stappen om een ​​schone save te genereren en om de cloudsave te wissen of te verwijderen. Dit zal u in staat stellen het spel te herladen.

1. Schakel de Cloud Save Syncronisatie in de Ubisoft Connect PC-client uit, raadpleeg onze speciale FAQ voor informatie over hoe u dit kunt doen.

2. Zodra de Cloud Save Syncronisatie is uitgeschakeld, zoek uw savegame-map. De standaard save locatie voor Ubisoft Connect PC en Steam is: -

Ubisoft Connect: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[UbisoftConnectID]\3279

Steam: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[UbisoftConnectID]\3280

De <UbisoftConnectID> is in de vorm van - XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX en is uniek voor uw Ubisoft-account.

3. Als u de map savegame hebt gevonden, moet u de map naam <3279> of <3280> wijzigen naar <3279oud> of <3280oud>.

4. Start vervolgens spel en maak een nieuw personage.

5. Speel het spel totdat u een automatische save activeert.

6. Zodra u dit gedaan hebt, stop het spel.

7. Schakel de Cloud Save Syncronisatie in de Ubisoft Connect PC-client in, zie onze speciale FAQ.

8. Start het spel, het zal vragen om tussen de lokale savegame en de cloud savegame uit de synchronisatie te kiezen.

9. Kies lokale savegame.

U kunt nu verder spelen met een nieuw persoange.