Star Trek Bridge Crew activeren

Het proces is afhankelijk van je systeem. Lees het artikel dat van toepassing is op jouw systeem:

PS4
Als je het spel op PS4 speelt, kun je het spel simpelweg installeren vanaf de speldisc. Als je een digitale versie hebt gekocht, activeer je de code en download je het spel

Pc
Activatie via Vive
Activatie via Oculus Rift

Als je op een Oculus Rift speelt, kun je dit filmpje bekijken voor stapsgewijze instructies om het spel te activeren: