CONNECTIVITEITSPROBLEMEN IN Star Trek Bridge Crew OP DE PS4

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Houd er rekening mee dat je de poortinformatie nodig zal hebben voor stap 2. Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Star Trek Bridge Crew

Poorten gebruikt door het spel:
UDP: 5055, 5056, 5058

Poorten gebruikt door PSN:
TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Start met HET TESTEN VAN JE INTERNETVERBINDING. Als deze test aantoont dat uw verbinding niet optimaal is, volg dan de volgende 4 stappen om deze te verbeteren

1. RESET DE NETWERK HARDWARE
2. PORT FORWARDING
3. PLAATS DE CONSOLE IN DE DMZ
4. EXTERNE BEPERKINGEN

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust CONTACT met ons op!