Als dit de eerste keer is dat u Ubisoft Connect op deze computer gebruikt, moet u eerst één keer inloggen voordat u offline modus gebruikt

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Open eerst Ubisoft Connect PC en klik op Instellingen.

User-added image

2. Controleer of de het vakje Altijd starten in offline modus is aangevinkt. Als dat het geval is, vink het vakje dan uit.

User-added image

4. Klik op Terug.

5. U kunt u nu aanmelden met uw e-mailadres en uw wachtwoord.

Als u problemen heeft na het voltooien van de bovenstaande stappen, kunt u contact opnemen met de klantendienst!